Hirdetés

The Sims 4 - 3000-en haltak meg nevetésben

|

Az Electronic Arts rendkívüli időzítéssel, forgatva még egyet a szívünkbe szúrt tőrön most kiadott egy egyébként érdekes The Sims 4 infografikát. Az is kiderül, hányszor szeretkeztek a simek.

Hirdetés

A múlt héten bezárt Maxis utolsó befejezett projektje volt a The Sims 4, aminek jövője a megmaradt fejlesztőstúdiók munkáján múlik.

Hamarosan jön a Get to Work kiegészítő, előtte azonban összegezzük, mi történt a játékban az elmúlt fél évben. A megjelenés óta 12205 évnyi időt töltöttek a játékosok a Sims 4-ben, ezalatt több mint 32 millió simet hoztak létre, és 5,7 millió baba született. A simek a szerelmet fontosabbnak tartják, mint a pénzt, és míg 40 százalékuk házasodik, mindössze két százalék válik el. Az ágyban sincs probléma, 105 millió alkalommal romantikáztak, ami négyszerese egy átlagos amerikai pár havi együttlétei számának. Egy sim nettó keresete 399 730 simoleon (a Sims 2-ben nekem másodpercenként volt ennyi, mondjuk én cheattel kezdtem mindig), a halál oka pedig leggyakrabban az öregedés, de 3000-en haltak már meg nevetésben. További érdekességek a kattintásra növő képen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)