Hirdetés

The Sims 4 - megint jön pár dolog, aminek az elejétől benne kellene lenni

|

A The Sims játékosai elég hangosan adják a fejlesztők tudtára, hogy nem elégedettek a játékkal, de a Maxis azért igyekszik.

Hirdetés

A The Sims sorozat játékaival nem feltétlenül az a gond, hogy rengeteg kiegészítőt kapnak, és aki mindent akar, annak horribilis árat kell kifizetnie. Ez a kezdetek óta így van, már együtt tudunk vele élni. A problémát inkább az okozza, hogy minden egyes új rész kevesebbet ad alapból, mint az előző.

Hirdetés

Talán emlékeztek még, mekkora botrány volt abból, hogy a medencék és a tipegők kimaradtak a The Sims 4-ből, de ezeket már azóta sikerült pótolni. Egy közelgő frissítés elhozza a talajformálás lehetőségét is, ami szintén egy sokak által várt és követelt funkció, valamint egy új szakmát, a divatinfluencert. Ez utóbbi lehetőséget ad arra, hogy az utcán beszélgessünk simekkel stílusukról, illetve átszabjunk bárkit, aki szerintünk nem elég csinos. Az új funkciókat az alábbi streamben jelentették be.

Watch The Sims 4 Maxis Monthly from TheSims on www.twitch.tv

A fejlesztők mostantól havonta avatják majd be az érdeklődőket a várható újdonságokba. Kíváncsian várjuk, mivel készülnek még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)