Hirdetés

Mini otthonokat rendezhetünk be az új The Sims 4 csomaggal

|

A következő Stuff Pack kifejezetten azoknak készül, akik szeretnek minél apróbb házakat a lehető leghatékonyabban berendezni.

Hirdetés

A The Sims közössége hatalmas rajongója az apró házaknak, és különböző modokkal és cheatekkel igyekeznek megoldani, hogy minden játékbéli cuccuk elférjen kis helyen is. A fejlesztők látták ezt, és nekiálltak összedobni egy hivatalos, Tiny Living névvel fémjelzett Stuff Packet. Ez nem egy nagy kiegészítő, de rengeteg extrát tartalmaz majd kis házunk berendezéséhez.

Hirdetés

Ha megvesszük a csomagot, akkor a birtokunkat átalakíthatjuk majd Tiny Home Residentiallé, amivel gyakorlatilag mindösszesen 100 kockásra korlátozzuk a területet. Ekkora helyen kell építkeznünk és élnünk, ehhez pedig kapunk egy raklapnyi új tárgyat, mint például a falból kihajtható ágyat (amivel agyon is lehet verni embereket, szóval csak óvatosan használjátok).

A The Sims 4: Tiny Living megjelenése 2020. január 21-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)