Hirdetés

The Sims 4 - megjöttek a totyogók

|

Két évbe telt, de végre elkészült a Maxis a The Sims 4 csecsemő és kisgyermek közti korosztályával.

Hirdetés

Mikor megjelent a The Sims 4, a játékosok két dolgot hiányoltak belőle nagyon: a medencéket és a totyogókat. Teljesen érthetetlen volt, miért maradt ki bármelyik is, holott az előző részek alapvető tartozékai voltak. 

A Maxisnek (ami ugye már nem teljesen az a Maxis, mint régen) csak most volt ideje és erőforrása a toddlerek elkészítéséhez, ezért ez az életszakasz ma, egy ingyenes frissítéssel kerül be a játékba. A vezető producer, Lyndsay Pearson elmondása szerint meglep majd mindenkit, milyen interaktívak a kisgyerekek, akiknek kártyákkal taníthatunk képességeket, bulit rendezhetünk nekik, vagy vécére szoktathatjuk őket. A szülők olvashatnak, hurcolászhatják a kicsiket, vagy gügyöghetnek nekik. Tárgyak és öltözékek is érkeznek a patchcsel, szóval lesz minden, ami kell. 

A The Sims 4 következő kiegészítője január 24-én jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)