Hirdetés

Ezekkel bővülhet még a The Sims a jövőben

|

A készítők egy kérdőívvel érdeklődnek arról, mennyire mozgatják a közösséget bizonyos ötleteik.

Hirdetés

Ha folytatódott volna a korábbi rendszer, melyben ötévente váltották egymást a számozott The Sims-részek, tavaly kellett volna megjelennie a The Sims 5-nek, viszont a Maxis úgy döntött, inkább a negyedik részt bővíti még ingyenes tartalmakkal és fizetős kiegészítőkkel, tárgycsomagokkal. Nem tudni, hogy a váltást csak egy évvel tolták-e el, vagy esetleg többel, de a szériával tervez még az Electronic Arts.

Hirdetés

Egy ideje nagyon aktívan kommunikálnak a fejlesztők a közösség tagjaival, és most az egyik guru (közösségi menedzser), Frost tett ki egy kérdőívet, mellyel arról érdeklődik, milyen ötletek megvalósulását látnák a legszívesebben a játékosok. 1-től 10-ig lehet pontozni, 11 kérdést kell megválaszolni. A lehetőségek között szerepel a kapcsolattípusok és kapcsolatépítési lehetőségek bővítése (például hogy a nem a mi házunkban lakó simek is megkérhessék a mieink kezét, vagy hogy lehessen ideiglenes mosolyszünet, közös élmények, örökre bevésődő sérelmek stb.), második lakás, luxusszállodában pihenés, téli sportok, miegymás. Arra is kíváncsiak, hogy melyik korábbi csomag bővítését látnánk szívesen, kik a kedvenc karaktereink, és mely valódi márka termékeit akarjuk viszontlátni. Töltsétek ki ti is, járuljatok hozzá egy szebb világhoz, és ha gondoljátok, írjátok meg kommentben is, mit szeretnétek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)