Hirdetés

The Sims 4 - vámpírokat hoz a legújabb DLC

|

Egyszerűen a Vampires Game Pack címet kapta a The Sims 4 következő kiegészítője, amire mindössze két hetet kell várnunk.

Hirdetés

A megjelenés óta rendszeresen bővül kisebb-nagyobb tematikus kiegészítésekkel a The Sims 4, a készítők pedig idén sem állnak le. A frissen leleplezett DLC-ben vámpírok lehetünk, ami az új látványelemek mellett néhány mókás játékmenetbeli újdonságot is hoz.

A január 24-én megjelenő Vampires Game Pack egyébként a Sims 4 nagyobb, 20 eurós DLC-ire hasonlít elnevezésében, így valószínűleg ezt a borsosabb árat kérik majd el érte a készítők. Cserébe viszont kapunk bőven új tartalmakat, a vámpírok például nem csak külsejükben térnek el egy átlag Simtől, hanem különleges képességeket is kapnak, ráadásul folyamatosan el kell őket látnunk Plazmával, amit több különböző módon megszerezhetünk. Továbbá a The Sims 4 vámpíros DLC-jében rengeteg új, hangulatos tárgyat egy új területet is kapunk, ahol a megszokottnál tovább tartanak az éjszakát, ami jól jön a napfényt nem túl jól toleráló halhatatlanoknak.

Mit szóltok az új DLC-hez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)