Hirdetés

The Sims - a "WC-s játék"

|

Hittétek volna, hogy napjaink egyik (ha nem "A") legsikeresebb játéksorozata eredetileg nem kellett a stúdiónak?

Hirdetés

Will Wright ugyanis felfedte egy interjúban, hogy a Sims eredetileg majdnem meghalt már ötlet szinten, mert a Maxis-nál senki nem értékelte a játékot. A stúdión belül csak a "WC-s játékként" hivatkoztak rá, mivel mindenki számára az volt a meghatározó vonása, hogy WC-t kell benne pucolni. Végül Wright úgy döntött, hogy titokban dolgozik tovább rajta, és csak a nyitott és változatos interakciók beépítése után tudta felkelteni vele a fejesek érdeklődését. Saját bevallása szerint 1 millió eladott példányt már hatalmas sikernek könyvelt volna el. Ehhez képest a sorozat részeiből (kiegészítőkkel együtt) már több, mint 70 milliós darab kelt el.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)