Hirdetés

The Sims Medieval bejelentve

|

A milliók kedvenceinek számító simek időn és téren át utazva elözönlik a középkort.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Electronic Arts levédette a The Sims Medieval címet, s lássatok csodát, már be is jelentették a játékot.



A szóban forgó alkotás a sajtóközlemény szerint egy új sorozat első tagja lesz, ami teljesen más játékmenettel bír, mint a Sims-széria korábbi epizódjai. A leírás engem némileg a Majestyre emlékeztet. Kis túlzással minden kontroll a játékos kezébe kerül, felépíthet egy birodalmat, királyokat, királynékat, lovagokat és varázslókat küldhet kalandozni, legendás fegyvereket készíthet, királyi esküvőt szervezhet, megtalálhatja az örök ifjúság forrását és még hosszan folytathatnám a felsorolást. Scott Evans, az The Sims Studio feje úgy véli, hogy egy egész birodalom irányítása, valamint a küldetés-alapú játékmenet mind a stratégák, mind a szerepjátékosok elégedettségére fog szolgálni. Attól függően, hogy melyik hőssel kívánunk játszani a küldetések végkimenetele is változhat.



Minden újrakezdéskor meghatározhatjuk az elérni kívánt célokat, s új történetek sorát éljük át. A birodalmunkba érkező hősök mindegyikét személyre szabhatjuk erényeik és hibáik megválasztásával, a "sima" kalandozáson túl pedig a betegek ápolására, egzotikus árukkal való kereskedésre, páncélkovácsolásra, gyerekgyártásra, vagy akár lovagi tornán való részvételre is biztathatjuk őket.
A The Sims Medieval 2011 tavaszán jelenik meg PC-re és MAC-re.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)