Hirdetés

The Sims Medieval - Webisode, 3. rész.

|

Filmszínházunk bemutatja... Annak idején minden mozi előtt ez a felirat jelent meg - képzeljétek oda a The Sims: Medieval 3. webisodeja elé is.

Hirdetés

A harmadik fejezetből ismét nagyon jópofa dolgokat tudhatunk meg - elsőként a nagyfokú testreszabhatóságot, amely nemcsak simjeink öltözködésében, hanem kinézetében is nyomon lesz követhető.

A másik nagyon fontos dolog, hogy hiába vannak RPG-szerű küldetések a játékban nagyon fontos, hogy a simünk megtegye kötelességét, azaz elvégezze azokat a feladatokat, amelyek a munkájával járnak - egyébként könnyen kalodába csukják, megszégyenítik, vagy a Sors Üregébe küldik, hogy megküzdjön a szörnnyel - és nem biztos, hogy élve vissza is tér:                                                                   

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)