Hirdetés

The Sims: Open For Business részletek

|

Úgy tűnik, nem a legnépszerűbb játéksorozatok közé tartozik a The Sims, talán azért is, mert sokkal inkább kiegészítő-sorozatról van szó. A legújabb ilyenről most némi új részlet látott napvilágot. Az Open For Business segítségével megalkothatjuk álmaink üzletét, többek között csinálhatunk virágboltot, éttermet, ruhabutikot, elektroniai szaküzletet és miegymást. Fő újdonságok:

  • Te vagy a főnök: Irányíthatjuk beosztottjainkat, növelhetjük a munkamoráljukat, bármikor elbocsájthajuk őket! Különböző ruhákba is öltöztethetnek, így növelve üzletünk nyereségét.
  • 125 új tárgy: rengeteg olyat is találunk, amelyek nélkülözhetetlenek az üzletvezetéshez, pl. kártyalehúzó, virágosláda a virágbolthoz, tárgyalószék, stb.
  • A pénz világa: fejleszhetjük Simjeink üzleti készségét, vehetünk drága takarító robotokat, melyek segítségével még tisztábbá varázsolhatjuk üzletünket. Akár a gyerekeknek is adhatunk játékokat, amivel a szüleiket vásárlásra késztetjük.
  • A kereskedelem fortélyai: kisebb-nagyobb trükkökkel növelhetjük boltunk profitját. Ezzel elnyerhetünk különböző díjakat, amiket aztán jól látszódó helyre akasztva növelhetjük az üzlet elismertségét.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)