Hirdetés

The Sims - valóságshow?! :)

|

Na, ennek, hogy fognak örülnek a Sims "rajongók" Vendetta-val az élen :D Nem is tudom, hogyan mondjam el... már a hazai Electronic Arts képviselőitől is hallottam korrábban, de akkor még igen távoli tervnek tűnt. Szóval arról van szó, hogy a világ legnagyobb kiadója egy olyan TV-s valóságshow indítását tervezgeti, melyben mi, tévénéző játékosok SMSben dönthetnénk el, hogy melyik karakter (valós emberek) mit csináljanak. Akárcsak a The Simsben, mi dönthetnénk el, hogy kapnak e vacsorát, mikor fürödjenek, ilyesmi. Jelenleg ott tart a dolog, hogy az EA sorra kérdezgeti a TV stúdiókat, hogy kiket érdekelne a projekt. Miért van az az érzésem, hogy hamarosan új valóságshow lesz terítéken? :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)