Hirdetés

The Sims2™ Éjszakák kiegészítő

|

Az Electronic Arts bejelentette a Maxis™ stúdió – a népszerű The Sims™ franchise alkotóinak – legújabb, fejlesztés alatt álló játék szoftverét, a The Sims™ 2 Éjszakák-at. A játék a 2004 szeptemberében elsöprő sikerrel megjelent, és az eddig legsikeresebben értékesített, mostanáig 4,5 millió példányban eladott PC-s játék, a The Sims™ második kiegészítője. A The Sims Éjszakák-ban a játékosok simjeikkel meghódíthatják az új belváros legmenőbb, legfelvágósabb szórakozóhelyeit, életüket az új randi móddal fűszerezhetik, valamint megismerkedhetnek a legújabb, kicsapongás életcéllal. The Sims Éjszakák segítségével a simek felfedezhetik az éjszakai élet lehetőségeit, akár egy romantikus esti randin, akár egy nagy buli részeseként a haverokkal. Az új randi módban a játékosok lemérhetik, hogy a többi sim mennyire illik hozzájuk, ez pedig a későbbiekben kihathat kapcsolataikra. Az új kicsapongás életcél bevezetésével a simek vágyai a felejthetetlen randevúk, áttáncolt éjszakák és romantikus vacsorák köré csoportosulnak. A csörgéshez és ellazuláshoz megfelelő hangulat 125 vadonatúj tárggyal teremthető meg, köztük DJ pulttal, diszkógömbbel és a VIP bulik egyéb kellékeivel. További információkat itt találhattok, a hírért köszönet tomboy-nak!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)