Hirdetés

The Sinking City - az új videóban a különleges Lovecraft hangulatú látványvilág fakaszt könnyet

|

Vadonatúj kedvcsinálót kapott a Frogwares alkotása, amiből kiderül, milyen vizuális elemekkel dobták fel a fejlesztők a történetmesélést.

Hirdetés

Ha minden jól megy, jövőre megérkezik a The Sinking City nevű nyomozós alkotás, amelyet H.P. Lovecraft művei inspiráltak, és elég hátborzongató játéknak ígérkezik. Most pedig megnézhetjük, milyen eszközökkel igyekeznek a fejlesztők még hangulatosabbá varázsolni az egész kalandot.

Hirdetés

A Frogwares által közzétett vadonatúj videóból kicsit közelebbről is megismerhetjük a The Sinking City különleges látványvilágát, illetve az effekteket, amelyek nagyban hozzájárulnak a történetmeséléshez. Így például a színeknek és a fényeknek is nagy szerepük van a megfelelő hangulat megteremtésében.

A The Sinking City 2019. március 21-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)