Hirdetés

The Sinking City - megjött az utolsó felvezető előzetes

|

A héten végre megjelenik a Frogwares játéka.

Hirdetés

Lovecraft világába elmerülni soha nem egy szivárványos, boldog élmény, és a The Sinking City fejlesztői is figyeltek arra, hogy ne legyen sok nyugalmunk. A korábbi előzetesekből is látszott, hogy parás lesz a játék, a launch trailer sem mutat mást.

Hirdetés

Két nap múlva ellátogathathunk Oakmont félig víz alatt lévő városába, hogy egy magánnyomozó szerepében, részben a földfelszínen, részben a víz alatt próbáljuk meg kideríteni, mi szállta meg a város lakóit. A játék PC-re az Epic Games Store-ból lesz elérhető idén, csak 2020-ban fogják Steamen kiadni. A konzolos változatokat a szokásos helyeken érdemes keresni, a switches portra őszig kell várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)