Hirdetés

The Sinking City - sokat csúszik a megjelenés

|

Még a korábban pletykáltnál is többet tolt a játékon a Frogwares.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint március 21-éig kellett volna várnunk az új, Lovecraft műveire építkező kalandjátékra, de később az Amazonon már május 24. volt feltüntetve megjelenési dátumként.

Hirdetés

Az amerikai IGN percekkel ezelőtt közzétett, exkluzív hands-on előzeteséből azonban megtudtuk, hogy valójában egészen június 27-ig halasztották. Az nem derült ki, hogy miért, de valószínűleg nem voltak elégedettek a minőséggel. A kiadó egyelőre nem adott ki közleményt, és a hivatalos honlap sem frissült, mind ott, mind a Steamen csak szimplán 2019 van feltüntetve a megjelenés időpontjaként, az Amazonon pedig május 31. szerepel. Várjuk a még hivatalosabb megerősítést, de így készüljetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)