Hirdetés

The Sinking City - várhatóan csúszni fog a megjelenés

|

A Frogwares a tervezetthez képest két hónappal később adhatja ki a játékot.

Hirdetés

Az H.P. Lovecraft műveiből ihletet merítő The Sinking City eredetileg március 21-én debütált volna, de a legújabb híresztelések alapján csak májusi megjelenésre számíthatunk.

Hirdetés

Az Amazon honlapján ugyanis frissítették a megjelenési dátumot, és eszerint a Frogwares nyílt világú nyomozós alkotása csak május 24-től lesz elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Az új dátummal kapcsolatban egyelőre sem a fejlesztőcsapat, sem a kiadó Bigben Interactive nem nyilatkozott, de vélhetően nem tévedésről van szó az Amazon részéről. Várhatóan hamarosan hivatalos forrásból is megerősítést nyer, hogy pontosan mikortól vethetjük bele magunkat Charles W. Reed nyomozó lovecrafti kalandjaira.

Ti várjátok már a The Sinking City-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)