Hirdetés

The Sinking City - az új trailerben a nyomozásé a főszerep

|

A Sherlock Holmes játékokat jegyző Frogwares egy nyitott világú Cthulhu játékkal próbálja meg felülmúlni a pár hónapja megjelent Call of Cthulhu-t.

Hirdetés

Eleinte úgy volt, hogy a Sherlock Holmes címeiről ismert Frogwares készít egy Cthulhu játékot, ám a Focus Home Interactive időközben elvette tőlük a fejlesztést és odaadta a Cyanide Studiosnak, így készülhetett el és jelenhetett meg tavaly ősszel a Call of Cthulhu, amely nem sikerült a legfényesebben. A Frogwares azonban nem hagyta annyiban és egy saját projektbe kezdett, amelyet szintén H.P. Lovecraft világa ihletett, a Bigben Interactive pedig támogatta ezt a törekvést.

Hirdetés

Ez a The Sinking City, egy nyílt világú nyomozós cím, amelyen már régóta dolgozik a stúdió és a pár nappal ezelőtti bejelentés alapján az eredetileg ígértnél is többet kell várnunk rá. Addig sem maradunk azonban szellemi táplálék nélkül a játékkal kapcsolatban, ugyanis érkezett egy vadonatúj videó, amely a detektíveskedésre fókuszál, de ez nem is meglepő a csapat múltját elnézve. A The Sinking City játékmenetében nem fogják majd folyamatosan a kezünket, saját magunkra és a tudásunkra - illetve a főhős, Charles W. Reed különleges képességeire - vagyunk utalva, ráadásul mindezt megfejeli a hátborzongató atmoszféra, ahol nem tudjuk eldönteni, hogy mi valóság és milyen rémségeket szült a képzelet. 

A The Sinking City eredetileg március 21-én jelent volna meg, de az áruházak listázása alapján könnyen lehetséges, hogy csak májusban kapjuk meg. Amint a Bigben nyilatkozik a pontos dátumról azonnal jelezzük nektek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)