Hirdetés

The Sorcerer's Apprentice - Nicolas Cage tanítványt keres

|

Johann Wolfgang von Goethe klasszikus történetének modernizált változata kel életre a Disney égisze alatt.

Hirdetés

A leginkább a tengerentúlon sikeres National Treasure (A nemzet aranya) franchise mögött álló trojka ismét egyesíti erejét, a Disney pedig biztosítja az anyagi hátteret.



Jerry Bruckheimer produceri felügyelete mellett forgatja tehát a The Sorcerer's Apprentice című filmet Nicolas Cage főszereplésével John Turtletaub. A történet a jó és a gonosz örök harcának napjaink Manhattanjében játszódó fejezetébe engedi bepillantani a mozilátogatót. Balthazar Blake (Nicholas Cage) hatalmas erejű mágusként egymaga igyekszik megvédeni a városrészt, ám nem bírja keresztülhúzni nemezise, az Alfred Molina által alakított Maxim Horvath ördögi terveit. Segítségre lesz szüksége, ami egy első, második és sokadik pillantásra is tehetségtelen, és a feladatra teljességgel alkalmatlan tanítvány (Jay Baruchel) képében érkezik.
A 2010 nyarán bemutatandó, CGI effektekkel telezsúfolt akció-vígjátékban mások mellett a még mindig dögös Monica Belucci felbukkan majd.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)