Hirdetés

The Stanley Parable: Ultra Deluxe - új kiadást kap a játék, ami konzolokra is megjelenik

|

Vadonatúj változatban tér vissza a sokak által kedvelt narratív kaland, ráadásul új tartalmakra is számíthatunk.

Hirdetés

Eléggé különleges alkotás a 2013-ban megjelent The Stanley Parable, ami gyakorlatilag egy sétaszimulátor volt, ám mégis sokakat lenyűgözött az izgalmas történetvezetése. Jövőre pedig visszatér a móka, és már nem csak a PC-s közösség számára lesz elérhető.

Hirdetés

A The Stanley Parable: Ultra Deluxe a játék egy vadonatúj kiadása lesz, ami PC mellett konzolokra is megjelenik valamikor 2019-ben, de az egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mely platformokon lesz elérhető. Azt viszont megtudtuk, hogy a fejlesztők új tartalmakkal és befejezésekkel fogják feldobni a kalandot, tehát azoknak is érdemes lesz még egyszer végigjátszaniuk, akik egyszer már átküzdötték magukat rajta.

A bejelentés mellé kaptunk egy trailert is, amelyben az eredeti játék narrátora, Kevin Brighting mesél egy kicsit az új verzióról. További részletekért pedig látogassátok meg a hivatalos oldalt.

Nektek hogy tetszett a The Stanley Parable?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)