Hirdetés

The Stanley Parable: Ultra Deluxe - jövőre csúszott a zseniális játék új kiadásának megjelenése

|

Friss videóval jelentkeztek a fejlesztők, amiben maga a narrátor jelentette be a nem túl örömteli hírt.

Hirdetés

Az egyik legérdekesebb sétaszimulátor volt a 2013-as The Stanley Parable, ami jelen pillanatban kizárólag PC-n játszható, azonban már egy ideje tudjuk, hogy konzolokra is meg fog jelenni az Ultra Deluxe kiadással. Eredetileg úgy volt, hogy még idén megkapjuk ezt a friss verziót, de úgy tűnik, még nem áll készen a megjelenésre.

Hirdetés

Megjelent a Crows Crows Crows YouTube-csatornáján egy friss videó, amiben a The Stanley Parable narrátora válaszol az Ultra Deluxe verzióval kapcsolatos rajongói aggodalmakra. Azt nem tudni, mennyire valódiak ezek a levelek, de az kétségtelen, hogy stílusos anyagot állítottak össze a srácok.

A videó tartalmaz egy fontos új infót is, méghozzá azt, hogy a The Stanley Parable: Ultra Deluxe sajnos már nem fog idén megjelenni. A jelenlegi tervek szerint valamikor 2020 nyara előtt kaphatjuk meg az új verziót, ami PC mellett már konzolokon is játszható lesz.

Nektek hogy tetszett az eredeti játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)