Hirdetés

The Station - baljós hangulatú a launch trailer

|

Egy hátborzongató sci-fi kalandjáték jelent meg The Station címmel, a legutolsó előzetes pedig segít eldönteni, hogy akarunk-e egy rejtélyes űrállomáson nyomozni egyedül.

Hirdetés

A The Station egy veterán fejlesztőkből álló stúdió, magába foglalja többek között a Radical Entertainment egykori vezetőjét, Dave Fracchiát, a Kingdoms of Amalur: Reckoning dizájnerét, Les Nelkint és a BioShock Infinite zeneszerzőjét, Duncan Wattot is. 

Hirdetés

A csapatnévhez hasonlóan, nagyon kreatívan The Station címre keresztelt, különleges hangulatú sci-fi kalandjátékukban a távoli jövőben járunk egy kutatóállomáson, ahol ki kell derítenünk, hogy mi történt az idegen bolygó, a Psy-Prime létformáit és civilizációját tanulmányozó kis kutatócsapattal. Nézzétek meg a launch trailert, hátha meghozza a kedvet egy kis magányos, parás mászkáláshoz: 

A The Station már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ti szeretitek a hasonló hangulatú játékokat?

Címkék: #the station
Platformok: PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)