Hirdetés

The Stomping Land - Steamre kerül a dínós túlélőjáték

|

Zöld utat kapott a játékosoktól a The Stomping Land, május végén már a Steamen üdvözölhetjük... ha minden jól megy.

Hirdetés

Egy olyan multiplayer sandbox játék, amely alatt az Unreal Engine duruzsol békésen és első számú feladatunk benne a túlélés, nos, méltó kihívója lehet a DayZ-nek és társainak. Ha mindezt megbolondítjuk a dinoszauruszokkal, a kisebb lények íjjal történő levadászásával, halászattal és gyűjtögetéssel, a napról-napra történő életben maradással, akkor nincs is több kérdésünk, nyitjuk a pénztárcát.

Az ígéretes The Stomping Land rövid leírását olvashattátok az imént, amelyet érthető módon megszavaztak a Steam felhasználói, átment a Greenlight vizsgán, így május 23-tól elérhető lesz a Steam Early Access programjának keretén belül. Akik támogatták a projektet Kickstarteren, azok természetesen alapból megkapják a korai hozzáférést, a többiek pedig május harmincadikától ruházhatnak be rá 24,99 dollárért (~ 5500 forintért).

A The Stomping Land játékmenetében egy Capa nevű szigeten indítunk és kezdetben olyan őslények leselkednek ránk, mint a Styracosaurus, a Carnotaurus, a Gallimimus, a Puertasaurus, a Helicoprion, az Ankylosaurus és a Stygimoloch. Értelemszerűen egyre többen lesznek.

A játékban nincs nagy inventory, így a megszerzett nyersanyagokat barlangokban kell tárolnunk és azon szorgoskodnunk csapdák és egyéb tárgyak segítségével, hogy túléljük a kalandot.

Hamarosan további információk is napvilágot látnak, addig is várjuk a véleményeteket a játékról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)