Hirdetés

Majdnem kész a Super Mario FPS, a Nintendónak egy szót se!

|

Ha minden jól megy, hamarosan bárki kipróbálhatja a klasszikus játék legelső pályájának alaposan átdolgozott változatát.

Hirdetés

Igazi csemegét hoztunk a Super Mario Bros. rajongóinak, ugyanis valaki úgy döntött, hogy a játék legelső szintjét felhasználva összerak egy FPS-t az Unreal Engine 4 segítségével. A végeredmény pedig egy egészen pörgős lövölde lett.

Hirdetés

Sean Noonan prototípusa, a The Super 1-1 Challenge ugyan a Nintendo klasszikusán alapul, de egy teljesen más jellegű játékmenetet kínál. A platformeres mókázás helyett az a dolgunk, hogy felfedezzük az elénk táruló 3D-s pályát, gyűjtsük az érméket, illetve ugrással vagy fegyverünk használatával eltegyük láb alól a morcos Goombákat. Első ránézésre olyan az egész, mintha a Nintendo műhelyéből került volna ki, de valójában teljes egészében egy rajongói alkotásról van szó.

Néhány végső simítást leszámítva a projekt már kész van, így csak idő kérdése, hogy mikor próbálhatjuk ki mi is a Super Mario FPS-t. Noonan azt ígérte, hamarosan közzéteszi a játékot, de azt nem árulta el, pontosan mikor is fog sor kerülni erre.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)