Hirdetés

The Surge 2 - aranylemezen a játék, indul a sokszorosítás

|

Minden készen áll, hogy szeptemberben már belevethessük magunkat a Deck 13 Souls-like játékába.

Hirdetés

Kicsit több mint egy hónap múlva jelenik meg a The Surge 2, melynek első része a sci-fi Dark Souls jelzővel vonult be a köztudatba. A fejlesztők mindent elkövettek, hogy felhívják a figyelmünket a játékra, most pedig az utolsó akadályok is elhárultak a projekt elől, indul a sokszorosítás. A játék hivatalos Twitter oldalán keresztül jött a hír, hogy elkészült az aranylemez, tapsolhatunk önfeledten.

Hirdetés

Ezzel együtt elstartolt az előrendelés, akik pedig már most, a játék hivatalos honlapján fizetnek be a mókára, azoknak néhány extra jutalom üti a markát. A posztban a Deck13 minden munkatársának köszöni a fáradtságos munkáját, amivel hozzájárultak a projekt létrejöttéhez. 

Ha szeretitek, hogy egy játék egy izzasztó harcot egy kellően brutális kivégzésanimációval hálál meg, akkor érdemes lehet adnotok egy esélyt a német stúdió játékának. A The Surge 2 szeptember 27-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)