Hirdetés

The Surge 2 - rövid előzetesen elevenedik meg a játék brutalitása

|

Csak dőljetek hátra és élvezzétek a lassított felvételeken megelevenedő darálást.

Hirdetés

Jövő héten megjelenik a Deck 13 új játéka, a The Surge 2, ami harcrendszerében és mechanikáiban kicsit hasonlít a Dark Souls játékokra, azonban a jelek szerint brutalitásban messze felülmúlja azt. Az alkotók most egy rövidke trailerrel készültek nekünk, ahol nyugodt dallamok kísérik a hektószámra kifröccsenő vér, reccsenős csontok és leszakadó végtagok csodás szimfóniáját.

Hirdetés

Persze azt sejtettük, hogy a nanovírus fertőzöttekkel teli világban nem éppen egy békés pitypangszedést kell lebonyolítanunk a szomszédos dombon, de amit a legújabb előzetesben láthatunk az tényleg maga a vágóhíd. Egy-egy harc végén meglepő változatossággal szenderíthetjük jobb létre ellenlábasainkat; a kivégzések között akad, csonkolás, darabokra szaggatás, de robotikus ruhánk segítségével simán le is rúghatjuk ellenfeleink fejét. Ez a brutalitás már eleve komikusnak hathat, de a trailerben erre még rá is játszanak az alkotók:

A The Surge 2 szeptember 24-én jelenik meg Xbox One-ra, Playstation 4-re és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)