Hirdetés

The Surge 2 - a kész játék nem használja majd a Denuvót

|

A fejlesztők csak a zárt béta alatt védték ezzel a játékukat.

Hirdetés

A Denuvo hírneve nem a megbízhatósággal forrt egybe a gamer közösség számára. A crackelést megakadályozó programot sokszor egy nap alatt feltörték, és ennek ellenére egyes játékoknál indokolatlanul sok erőforrást emésztett fel. Renoméja valamelyes helyre állni látszik, ugyanis idén több AAA cím védelméért is ez a program felel.

Hirdetés

A The Surge 2 steam fórumán árulták el a fejlesztők, hogy a végleges játék nem használja majd a Denuvót. A játékosok azért fogadták örömmel a hírt, mert a jelenleg is zajló zárt béta még ezzel harcol a hackerek ellen, de az alkotók a megjelenéskor deaktiválják majd. Több oka is lehet, hogy a Deck13-as srácok nem szeretnék tovább használni a programot, annak is köze lehet a dologhoz, hogy nem rég érkezett a hír, hogy a Wolfenstein: Youngbloodot is sikerült feltörni, pedig az a Denuvo legfrissebb verziójával volt ellátva.

A The Surge 2 megjelenése egyébként már itt van a küszöbön; ha szeretnétek kipróbálni a stílusában a Dark Soulsra hasonlító sci-fi játékot, akkor szeptember 24-től PC-n, PS4-en és Xbox One-on is megtehetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)