Hirdetés

The Surge 2 - ismét levághatjuk majd a végtagokat

|

Gameplay videó mutatja be a továbbfejlesztett játékmechanika működését.

Hirdetés

Nem lehet azt mondani, hogy a Deck 13 ne tenne meg mindent a figyelmünkért készülő játékuk kapcsán. A közelmúltban több mint húsz percen keresztül nézhettük a The Surge 2 játékmenetét, amelyben fontos szerepet kapott a harcrendszer is. A készítők igyekeztek sokat javítani rajta, ezt pedig próbálják minél erőteljesebben kihangsúlyozni.

Hirdetés

A The Surge 2 vadonatúj gameplay videója szintén az összecsapásokra koncentrál, de kifejezetten a végtagok levágásának mechanikáját mutatja be, amely nem csupán taktikai szempontból hasznos, hanem farmolásra is tökéletes a felszerelések és craftinghoz szükséges elemek miatt. És hát nem mellesleg megy a látványos hentelés, ami tud szórakoztató lenni egy videojátékban, lássuk be! 

A The Surge 2 PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg szeptember 24-én. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)