Hirdetés

The Surge 2 - kicsit alaposabban is megnézhetjük a játékot egy új gameplay videóban

|

Érkezett több mint 20 percnyi színtiszta játékmenet, így láthatjuk például, hogyan működik majd a harc a játékban.

Hirdetés

A sci-fi Dark Soulsként emlegetett The Surge ugyan nem lett instant klasszikus, de a műfaj kedvelőit azért sikerült lekötnie jó néhány órára. Idén pedig már érkezik a kaland folytatása, amit most ismét mozgás közben láthatunk.

Hirdetés

Nem lesz túl barátságos hely a The Surge 2 cselekményének helyszínéül szolgáló Jericho City, ahol számos rosszfiú csak arra vár, hogy darabokra szedjen minket. Szerencsére az általunk irányított karaktert sem kell majd félteni, mivel válogatott módszerekkel és elég brutális támadásokkal intézhetjük el ellenfeleinket, akiket aztán természetesen ki is foszthatunk, mielőtt továbbállnánk.

A GameSpot jóvoltából pedig most mindezt és még sok más játékelemet is megnézhetünk kicsit közelebbről, ugyanis hoztak nekünk egy több mint 20 perces videót, ami kommentár nélkül mutatja be a The Surge 2-t.

A Deck 13 újdonsága szeptember 24-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)