Hirdetés

The Surge 2 - kiderült a megjelenési dátum és a sztori részletei

|

A Microsoft Store-ban már megjelölték a napot.

Hirdetés

A Deck13 már jó ideje csiszolgatja a sci-fi Dark Soulsként is emlegetett The Surge folytatását, és a kezdetek óta idei megjelenéssel tervez. Most, a Microsoft Store-nak köszönhetően a megjelenési dátum mellett fontos infókat is megtudhattunk a játékról.

Hirdetés

Az adatlapon az szerepel, hogy szeptember 24-étől játszhatjuk, és ez alighanem minden platformra érvényes. A leírás alapján Jericho City határában találjuk magunkat, miután gépünk egy rejtélyes viharban balesetet szenved. Fel kell fedeznünk a várost, mely tele van veszélyekkel. Ellenfeleink végtagjait lecsaphatjuk, hogy értékes felszereléseket szerezzünk, új fegyverekhez, páncéldarabokhoz, képességekhez, implantátumokhoz és drónokhoz juthatunk hozzá. Kétszer annyi fegyvertípusra számíthatunk, mint ahány az első részben volt, és továbbfejlesztik a drónt, több boss lesz, valamint fejlettebb MI.

Az E3 során biztosan hallunk pár szót erről a játékról is, izgatottan várjuk, hogy mennyire lesz képes felülmúlni elődjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)