Hirdetés

The Surge 2 - karakterünk testreszabásáról és a harcról szól a legfrissebb videó

|

Közel már a játék megjelenése, és most a fejlesztők egy új bemutatóval igyekeznek fokozni a rajongók várakozását.

Hirdetés

Ebben a hónapban debütál a The Surge 2, amiről korábban már egy csomó képet és videót láthattunk, szóval már mindenki tisztában lehet azzal, mit nyújt majd a Deck 13 új címe. Ám még van idő néhány kedvcsinálóra a nagy nap előtt, úgyhogy a fejlesztők hoztak is nekünk egy vadonatúj anyagot.

Hirdetés

Nemrég már megnézhettük, hogyan fogjuk darabokra szedni ellenfeleinket a The Surge 2-ben, és a most közzétett videóban is többek között a harcrendszert leshetjük meg, illetve még azt is láthatjuk, hogyan varázsolhatjuk majd egyedivé karakterünket. Elég sok spéci felszerelést aggathatunk magunkra, ráadásul ha megtetszik ellenfelünk valamelyik cucca, akkor el is csaklizhatjuk azt tőle. Persze előtte ajánlatos a földbe döngölni ellenlábasunkat.

A The Surge 2 szeptember 24-én érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik az eddig látottak alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)