Hirdetés

The Surge - brutális gameplay videó érkezett

|

Nem finomkodnak új játékukban sem a Lords of the Fallen alkotói. Repkednek a végtagok az első The Surge gameplay videóban.

Hirdetés

A napokban megérkeztek meg az első igazán mutatós The Surge képek, most pedig már mozgás közben is megcsodálhatjuk a Deck 13 új játékát. 

A jelenleg korai alfa fázisban járó The Surge első gameplay videója alapján persze még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de már most is ígéretesen néz ki a játék. A friss anyag főleg a harcra koncentrál, ami a jelek szerint követi a Lords of the Fallenben (és korábban a Dark Souls játékokban) megszokott vonalat. Nézzétek meg a sci-fi akció-szerepjáték hibridről készült videót. A német nyelv ismerői egy hajszálnyi előnnyel indulnak. 

A játék valamikor a jövő év folyamán fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Nektek felkeltette az érdeklődéseteket? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)