Hirdetés

The Surge - brutális aprítás az új gameplay trailerben

|

A legújabb trailerben a harcrendszeré a főszerep, hősünk nem kegyelmez senkinek.

Hirdetés

Néhány hét múlva debütál a Deck13 csapat legújabb játéka, a "sci-fi Dark Soulsként" is emlegetett The Surge. A legutóbbi trailer után egy még pörgősebb gameplay videóban tekinthetünk bele az akció-RPG-be.

A korábban közzétett videókból már megtudhattuk, milyen fontos, hogyan osztjuk be az energiát, és mily módon térünk ki az ellenfél elől, hogy utána a lehető legprecízebb módon szeljük ketté. A kifinomult rendszernek hála belőhetjük, hogy hova, mekkora erővel és milyen módon sújtunk. Nem csak a gyorsaságnak és reflexeknek lesz így nagy szerepe a harcok során, hanem bizony a technikai kivitelezésnek is.

A Combat Gameplay Trailerbe rengeteg különböző harctechnikát, eszközt, fegyvert, és ellenséget bepakoltak, érdemes lehet akár többször is végignézni. Nem mellesleg a látványra sem lehet panasz.

A The Surge május 16-án jelenik meg PC-re PS4-re és Xbox One-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)