Hirdetés

The Surge - vidámparkba visz az új DLC

|

A Focus Home Interactive tovább erősíti a "sci-fi Dark Soulst", újabb tartalmakat jelentett be hozzá, így a májusban megjelent akció-szerepjáték év végén is kínál újdonságokat.

Hirdetés

A Deck 13 és a Focus Home Interactive már korábban megígérték, hogy az Xbox One X támogatás mellett idén kap még egy tartalmi frissítést a The Surge, azonban nem ez az egyetlen, ami év végén megjelenik a játékkal kapcsolatban. 

Hirdetés

A stúdió elmondása szerint A Walk in the Park című DLC egy ijesztő, de az eddigi területekhez képest nyitottabb és színesebb vidámparkba kalauzol minket. Az új helyszínnel együtt vadonatúj küldetések, ellenfelek és felszerelések (fegyverek, páncélok, implantátumok) is várnak ránk, amik kelleni is fognak az új boss ellen. Nézzetek meg pár képet a csomagból, bőven lesz tennivaló a halálos CREO Worldben: 

Azokra a játékosokra is gondolt a kiadó, akiknek még nincs meg a Deck 13 akció-szerepjátéka, így december elején megjelenik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a The Surge: Complete Edition, benne az alapjátékkal és az A Walk in the Park DLC-vel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)