Hirdetés

The Surge - megérkezett a vidámparkos DLC és a teljes kiadás

|

Ha valakinek kimaradt a Focus Home Interactive "sci-fi Dark Souls" játéka, az most pótolhat, aki pedig már végzett vele, most új kalandokban vehet részt.

Hirdetés

A Lords of the Fallen fejlesztőinek akció-szerepjátéka lényegében olyan, mintha Dark Souls lenne sci-fi köntösben, amely ugyan nem sikerült hibátlanra, mégis van valami sajátos varázsa, ami miatt érdemes végigjátszani az alapjátékot és a vadonatúj tartalmakat is. Erre most két lehetőség is van.

Hirdetés

Azoknak most felcsillanhatnak a szemei, akik már nem találtak maguknak újdonságot és kihívást a The Surge világában, hiszen megérkezett az új DLC, A Walk in the Park. Ebben egy az eddigieknél színesebb és nyitottabb, de nem kevésbé veszélyes terület, egy vidámpark várja a kalandorokat, vele együtt pedig új küldetések, ellenfelek és felszerelések is érkeztek. Launch trailerrel köszöntjük. 

Ha valakinek pedig teljesen kimaradt volna idáig a The Surge, az lecsaphat a Complete Editionre, a játék legteljesebb kiadására PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt, amiben nyilván az összes DLC helyet kapott, az új is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)