Hirdetés

The Surge - ingyenes fegyvereket és páncélokat hozott az új DLC

|

Nem ez az első alkalom, hogy a The Surge készítői ingyenes tartalmakkal örvendeztetik meg a "sci-fi Dark Souls" kedvelőit, de az ajándék mindig jól jön.

Hirdetés

A The Surge ugyan nem váltotta meg a világot, viszont azóta is komolyan dolgozik rajta a stúdió, hogy a lehető legteljesebb élményt kapjuk a pénzünkért cserébe. Ráadásul a hibáikból és felhasználói visszajelzésekből tanulva már készítik a második részt, a The Surge 2-t, amely nagyobb és keményebb lesz. 

Hirdetés

De addig is, míg az megérkezik, bővítik tovább az elődöt. A The Surge legújabb ingyenes csomagja, a Cutting Edge már elérhető minden platformra, amire az alapjáték is megjelent. Ha lehúzzátok, akkor három új páncélszettet (Angel, Asclepius, Nano Ward) és három vadonatúj pusztító fegyvert (Dark Star, Engelhart, Last Aid) kaptok. Lapozzátok végig a galériát, ha kíváncsiak vagytok rájuk: 

Persze ezek nem járnak automatikusan a belépéskor. A DLC telepítése után hat új ellenfél bukkan fel az Abandoned Production, az Executive Forum és a Nucleus helyszíneken, tőlük lehet elszedni a tárgyakat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)