Hirdetés

Ez lesz a Lords of the Fallen fejlesztőinek új játéka

|

A Deck13 nem sieti el az új játékukhoz kapcsolódó információk csepegtetését, de legalább végre a címet megtudhattuk.

Hirdetés

A Dark Souls széria babérjaira törő Lords of the Fallen után a Deck13 csapata merőben új fába vágta a fejszéjét. Készülő játékukról még nem sokat tudni, most azonban legalább a címéről lehullott a lepel.

The Surge néven fog megjelenni a készülő sci-fi szerepjáték. Még csak a fejlesztés korai szakaszában jár a Deck13, de persze az ilyenkor szokásos nagy szavak nem maradhattak el. A mostani bejelentéskor hangsúlyozták, hogy a játék minden porcikájában igazi hardcore RPG lesz, harcrendszere pedig "eddig soha nem látott" újításokat hoz el nekünk.

Mivel a Lords of the Fallent minden hibájával együtt szerettük, kíváncsian várjuk mik derülnek majd ki az idei gamescomon, ahol zárt ajtók mögött további részleteket is elárulnak a The Surge-el kapcsolatban.

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik 2017-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)