Hirdetés

The Surge - demó, patch és még egy új trailer is érkezett

|

Mostantól bárki ingyen kipróbálhatja a Deck 13 játékát, és még egy kedvcsináló videót is kaptunk a megjelenés mellé.

Hirdetés

Nem lett kiemelkedő alkotás a The Surge, ám egy végigjátszást bőven megérhet azoknak, akik kedvelik a sci-fi műfajt és a Dark Soulst. Ha eddig csak gondolkodtatok a vásárláson, akkor a nemrég megjelent demó nagy segítség lehet a döntésben.

Hirdetés

A Deck 13 játékának próbaváltozata mától elérhető PC-n, PS4-en és Xbox One-on, ráadásul PC-re megérkezett a Patch 6 is, ami számos hibát kijavít, emellett pedig új beállításokat is hoz a játékosoknak, így például már állítgathatják a FOV-ot is. Ha pedig ez még nem lenne elég, jött egy rövid trailer is, ami bemutatja, hogy miért érdemes egy próbát tenni a játékkal.

Nektek hogy tetszett a The Surge?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)