Hirdetés

The Surge - 11 perc játékmenet a sci-fi Dark Souls-ból

|

Egészen érdekes koncepcióvalmutatkozott be a PC Gaming Shown a The Surge, és most láthatjátok, hogy mit is tud játék közben.

Hirdetés

Az E3 bejelentés alatt nem sokat láthattunk a The Surge című akció-szerepjátékból, de most megnézhetjük együtt az oda kivitt demó mind a 11 percét.

A Lords of The Fallen fejlesztőinek új csodáját csak úgy emlegetik, mint a "Dark Souls exo-suit verziója". A The Surge egy innovatív harcrendszerrel és egyedi karakterfejlesztővel megáldott program, amiben a ruhánkat modulonként fejleszthetjük majd.

A játékot jövőre tervezik megjelentetni, addig pedig marad nekünk ez a 11 percnyi játékmenet, ami alapján egy kifejezetten érdekes címről van szó. Kíváncsian várjuk, hogy hogy fog elsülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)