Hirdetés

The Surge - ingyenes fegyverek mindenkinek

|

Az új DLC-nek hála mostantól nem csak tüzet, de jeget is zúdíthatunk majd ellenfeleinkre a The Surge-ben.

Hirdetés

A Deck 13 és a Focus Home Interactive akció-szerepjátékát előszeretettel hívjuk "sci-fi Dark Soulsnak", noha a The Surge nem tudott szert tenni akkora rajongótáborra, mint a From Software alkotása. Ennek ellenére a készítők folyamatosan dolgoznak azon, hogy bővüljön a játék, nemrég az Xbox One X támogatásról és az új DLC-ről nyilatkoztak. 

Hirdetés

Addig is, míg azok megérkeznek, elüthetjük - vagy inkább ellőhetjük - az időt az ingyenes Fire and Ice Weapon Packkel, amely öt jég és öt tűz típusú, erőteljes fegyverrel bővíti az alapjátékot mindhárom platformon. A csavar az egészben az, hogy a DLC beszerzésével még nem kapjuk meg őket automatikusan, meg is kell őket találni a The Surge világában, amihez azért adnak pár nyomot a fejlesztők, így nem kell vakon kutatnunk utánuk. 

A plusz tartalmaknak azonban ezzel még nincs vége. A Deck 13 stúdió szerint az első prémium DLC, A Walk in the Park még idén befut és többek között új fegyvereket, ellenfeleket és egy elhagyatott vidámparkot kínál majd, továbbá a vele érkező ingyenes frissítés kibővíti a játék end-game élményét a magas szintű játékosok számára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)