Hirdetés

The Surge tesztek - működik a sci-fi Dark Souls?

|

Nagy kihívást nyújtó fantasy játékokból már van elég, ezért a Deck 13 a sci-fivel próbálkozik. Most láthatjuk, hogy sikerült nekik.

Hirdetés

Készített már korábban egy "Dark Souls-klónt" a Deck 13: a Lords of the Fallen ugyan nem volt rossz, de hibátlannak sem lehetett nevezni.

A The Surge sem kifogástalan, viszont szórakoztató. Az eddig érkezett értékelések alapján a játék története nem elég kidolgozott, a pályadizájnon is lehetett volna még dolgozni és igazából azon túl, hogy sci-fi környezetben járunk, nem újít sokat a Dark Souls játékokhoz képest, de aki azokat szerette, ezzel is nyugodtan tehet egy próbát. A csapat nem erőltette meg magát, nem próbál több lenni (ellentétben a Nioh-val), mint a From Software alkotásai, csak más. A PS4-es változat a Metacriticen 26 értékelés után 72 ponton áll, íme a nagy külföldi médiumok értékelései:

Destructoid - 6.5/10
Dualshockers - 8.0/10
GameInformer - 7/10
IGN US - 7.9/10
Meristation - 85/100
Push Square - 5/10
TheSixthAxis - 8/10
USGamer - 3,5/5

Ha kipróbáltátok, mondjátok el, hogy tetszett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)