Hirdetés

The Surge - hangulatos trailert kapott az új vadnyugati DLC

|

The Good, the Bad, and the Augmented névvel jön a The Surge következő tartalmi csomagja, avagy újra szól a sci-fi hatlövetű.

Hirdetés

Miközben már a The Surge 2 információit és videóit várjuk nagy lelkesedéssel, a Focus Home Interactive és a Deck13 Interactive nem hagyják magára az előző rész játékosbázisát sem, így máris megnézhetjük, hogy milyen lesz a következő DLC

Hirdetés

A jól csengő The Good, the Bad and the Augmented nevű csomag új színt visz a sci-fi akció-RPG játékmenetébe, ugyanis vadnyugati stílusú tartalmakról van szó, a kedvcsináló előzetesben például a játék főhőse hagyományos cowboy öltözékben, mégis futurisztikus fejlesztésekkel készül éppen párbajozni.

A feladatunk az lesz, hogy az őrült tudós, Dr. Rischboter western-témájú tesztkamráinak embert próbáló kihívásait teljesítsük, amelynek keretében 30 új felszerelést szerezhetünk. Mi menő, ha ez nem?

A The Sutge - The Good, the Bad and the Augmented október 2-án jelenik meg minden platformra, amire az alapjáték is. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)