Hirdetés

The Surge - egyszerre kap Xbox One X támogatást és új DLC-t

|

A sci-fi Dark Soulsként emlegetett The Surge pályafutása még nem ért véget, a Deck 13 készül még apróságokkal a közeljövőt illetően. ilyen az Xbox One X plusz teljesítményének kihasználása és a következő DLC, illetve meséltek a Switch verzió lehetőségéről is.

Hirdetés

Ugyan nem lett kiemelkedő a Deck 13 és a Focus Home Interactive sci-fi akció-szerepjátéka, a The Surge azonban mégis megtalálta a maga közönségét és a fejlesztők mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél tartalmasabb, jobb legyen a játékuk. 

Hirdetés

Most éppen a DualShockers beszélgetett el a játék egyik dizájnerével, Adam Hetenyivel, aki elárulta, hogy a csapat már gőzerővel dolgozik az Xbox One X erejét kihasználó update-en, amely - ha minden a terveik szerint megy - ugyanakkor érkezhet meg, mint A Walk in the Park nevezetű DLC, méghozzá valamikor az év vége előtt. Noha pontos megjelenési dátumot nem árult el, az Xbox One X november 7-én jelenik meg világszerte, szóval azt követően bármikor számíthatunk rá.

Hetenyi pár szóban kitért a Nintendo Switch port lehetőségére is és az álláspontjuk ugyanaz, mint fél éve: nagyon-nagyon nehéz lenne megoldaniuk, hogy a The Surge jól fusson a hibriden és erősen le is kellene butítaniuk ahhoz, hogy megoldhassák, azonban a csapat egyiket sem tartja túl vonzónak. A fejlesztő azért hozzátette, hogy a dolgok később változhatnak, így azt nem állítja, hogy soha nem lesz Switch verzió. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)