Hirdetés

Szuper agytorna a Epic Games új ingyenes játéka

|

Máris átfordult az Epic Games képzeletbeli homokórája, így ismét egy teljes nap áll rendelkezésünkre, hogy ingyen letöltsünk egy játékot.

Hirdetés

Igaz, hogy korábban már többet is bezsákolhattunk az Epic ünnepi játékai közül, arra mindenképp tökéletes lehetőséget kínálnak az efféle alkalmak, hogy pénzünk kockáztatása nélkül próbáljunk ki olyan címeket, amelyek vásárlásakor bizony hezitálnánk.

Hirdetés

Mai versenyzőnk, a The Talos Principle korszerű látvánnyal rendelkező, belsőnézetes puzzler, azaz a Serious Sam fejlesztőinek korábbi gyakorlatától eltérően reflexeink helyett inkább szürkeállományunkat veszi igénybe. Ráadásul olyan magas színvonalon teszi ezt, hogy egyből műfaja legkiválóbb darabjai közé soroltuk. A szóban forgó játékot innen lehet letölteni, amennyiben pedig tovább szeretnétek gyarapítani az elmúlt napokban gyors ütemű hízásnak indult Epic Games Store könyvtáratokat, tartsatok velünk holnap is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)