Hirdetés

The Talos Principle - minden jobb, ha van benne Robotzsaru

|

Mindenki kedvenc kiborg fakabátjának ezúttal egy harcokban és bűnözőkben szűkölködő környezetben kell majd helyt állnia. De neki ez sem okoz problémát.

Hirdetés

Nagyon sokaknak bejött a Croteam új puzzle-játéka, a Talos Principle, így természetesen ehhez a játékhoz is érkeztek modok. Ha pedig a játék is felvet olyan kérdéseket, hogy egész pontosan mi is a különbség ember és gép között, akkor rögtön eszükbe jut néhány karakter, akik tudnának erre válaszolni. És Robotzsaru mindenképp köztük van.

Épp ezért egy orosz illető fogta magát, kinyerte a tavalyi Robotzsaru videojátékból (ami iOS-re és Androidra jelent meg, és vegyes kritikákat kapott) a főszereplő modelljét, és el is helyezte "igényessen szentimentálissan" a Talos Principle-ben.

Az eredmény (itt találjátok meg a modot) önmagáért beszél (bár FPS-nézetben nem számít olyan sokat), és bár lézerek vannak bőven a Talos Principle-ben is, lövöldözés helyett csak a fejtörők helyett vághatunk rendet.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)