Hirdetés

The Talos Principle: Road to Gehenna - tavasszal jön a kiegészítő

|

A Serious Sam alkotóinak zseniális játéka, a The Talos Principle hamarosan megkapja első kiegészítőjét, amelyben új kalandok és izgalmas fejtörők várnak minket.

Hirdetés

A The Talos Principle eredetileg nem is külön játéknak készült, csak a Serious Sam egyik új fegyverén dolgoztak a fejlesztők, amikor rádöbbentek, hogy az ötlet ennél jóval többet érdemel. A játék nem is lett rossz, és örülhetünk, mert hamarosan többet is kapunk belőle. 

A Road to Gehenna névre keresztelt kiegészítőben Ulrielt, Elohim hírvivőjét irányítjuk majd, akinek a szimuláció egy ismeretlen részét kell felderítenie, hogy felszabadítsa az átkozott lelkeket. A kiegészítő 4 epizódból áll, melyek során a korábbiaknál bonyolultabb fejtörők és egy teljesen új világ várja majd a rajongókat.

A Road to Gehenna kiegészítő már a tavasszal elérhető lesz Steamen, de ha nem felel meg a PC-s változat, akkor később PlayStation 4-re és Nvidia Shieldre beszerezhetitek a játékot.

Ti játszottatok a The Talos Principle-lel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)