Hirdetés

The Talos Principle - DLC-ben tér vissza Serious Sam, egy darabig ingyen

|

A Croteam akármennyire is egy komoly, filozofikus játékot csinált a The Talos Principle-ből, nem okoz gondot visszatérniük kicsit a poénosabb gyökereikhez.

Hirdetés

Sokaknak a The Talos Principle egyik legnagyobb vonzereje a játék komolyabb, filozófiai része, amit részben az FTL és a The Swapper írójának köszönhetünk. Akinek ez a komolyabb hangvétel kevésbé jön be, vagy a második végigjátszásra esetleg már unná, annak egy nagyon mókás DLC-vel készült a Croteam, ráadásul egy rövid ideig ingyen beszerezhető a csomag.

A játékbeli Elohim hangját ugyanis lecserélhetjük a fejlesztők korábbi kultjátékainak főszereplője, Serious Sam orgánumára (a móka kedvéért a szöveg pontosan ugyanaz maradt), amit természetesen az eredeti szinkronszínész, John J. Dick szólaltat meg. Bónuszként, hasonlóan egy rajongói modhoz, az alapértelmezett robot karaktermodellünket is lecserélhetjük az akcióhősre. A hab a képzeletbeli tortán pedig nem más, mint hogy a DLC-t a megjelenése utáni első héten, azaz április 7-éig teljesen ingyen szerezhetjük be.

 

Ezzel persze nem fejeződik be a játék támogatása, valamikor tavasszal egy kiegészítő is érkezik majd. Nektek bejött a szokásosnál egy fokkal gondolkodósabb Talos Principle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)