Hirdetés

The Talos Principle: The Road to Gehenna - még ebben a hónapban megjelenik

|

Ha nagyon hiányolnátok a The Talos Principle nyakatekert fejtörőit, akkor van minek örülni, ugyanis megtudtuk, mikor érkezik a The Road to Gehenna kiegészítő.

Hirdetés

A The Talos Principle legelső nagyobb bővítménye nem kevesebb, mint négy új fejezettel fogja megdolgoztatni az agyunkat.

Július 23-án válik elérhetővé a The Road to Gehenna kiegészítő, amiről a The Talos Principle írói, Tom Jubert és Jonas Kyratzes meséltek egy kicsit. A játékos megismerheti Elohim világának egy másik arculatát is, érdekes új karakterekkel ismerkedhet meg, valamint felfedezhet egy eddig nem látott társadalmat, amely saját kultúrával és filozófiával bír.

A Devolver Digital egyébként azt szerette volna, ha a csomag apróbb részletekben jelenik meg, egy DLC-ért 5 dollárt akartak elkérni. Érdemes halkan megjegyezni, hogy a The Road to Gehennat körülbelül 100 kisebb csomagra akarták szétszedni. Azonban a Devolver Digital DLC-kért felelős részlege hevesen ellenezte a dolgot, emiatt pedig nem történt meg a darabolás. 

Ti belenéztek a kiegészítőbe? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)