Hirdetés

The Talos Principle - Xbox One-ra is jöhet?

|

A Croteam csodája lehet, hogy ellátogat a Microsoft konzoljára is, derült ki az ESRB listájából.

Hirdetés

A The Talos Principle egy mókás és elgondolkodtató puzzle cím lett, amire mondjuk egyáltalán nem számítottunk a Serius Sam alkotóitól. A játék már meghódította a PC-t, lassan befut PlayStation 4-re, és ha minden igaz, akkor egyszer Xbox One-ra is megjelenhet.

Az ESRB nyilvántartásában egyszer csak felbukkant a The Talos Principle neve mellett, az Xbox One is mint platform. A spekulációkat gyorsan egy hivatalos közlemény követte, miszerint a PlayStation 4 verzió megjelenésének közeledtével le kellett adniuk a besorolást, és oda tették az Xbox One-t is, hogy az is le legyen tudva, ha egyszer úgy döntenének, arra is kihozzák.

A fejlesztők hozzátették, hogy éppen most nem dolgoznak rajta, ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy majd fognak. Reméljük valóban így lesz, és nem csak biztonsági játékból került oda a megjelölés. Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)