Hirdetés

The Technomancer - így élj túl a Marson

|

A Focus Home Interactive nagyon bízik abban, hogy a The Technomancer lehet a Spiders eddigi legsikeresebb játéka, ezért újabb gameplay videón láthatjuk a marsi túlélősdit.

Hirdetés

Az eddig látottak alapján ígéretes a Bound by Flame és a Mars: War Logs fejlesztőcsapatának új projektje, a The Technomancer névre hallgató sci-fi és fantasy elemeket ötvöző szerepjáték, amely a vörös bolygóra repít minket, hogy társakat gyűjtve magunk mellé szembeszálljunk a faunával és megismerjük a játék sztoriját. 

Miután az E3-on már megmutatta magát a The Technomancer egy mozgalmas trailerrel, ezúttal ismételten a játékmenet kerül fókuszba. A fenti videóban több mint öt percen keresztül nézhetjük, hogy miképpen élhetünk majd túl a Marson: láthatjuk az ellenfeleket, karakterünket harc közben több fegyverrel is, speciális képességeit, belekóstolhatunk a történetbe és többek között ízelítőt kapunk a vörös bolygó társadalmának működéséről is.

A The Technomancer június 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)