Hirdetés

The Technomancer - képeken a Mars szörnyei

|

Újabb képeken vehetjük szemügyre, hogy a Spiders és a Focus Home Interactive sci-fi szerepjátékában, a The Technomancer-ben milyen ellenfelekkel gyűlik majd meg a bajunk.

Hirdetés

Sajnos a középmezőnyből még nem sikerült eddig kitörnie a Spiders csapatának egyik korábbi címével sem, pedig már a Bound By Flame-mel is ez volt a céljuk. No de talán majd az új, poszt-apokaliptikus sci-fi szerepjátékuk, a The Technomancer elhozza a változást. 

Ahogy korábban már körbejártuk, a The Technomancer történetében a Marson járunk, amely legyen bármennyire is kopár, egyáltalán nem lakatlan. Az emberiség megjelenésével az evolúció számos hibrid fajt hozott létre a földi állatok genetikájával, amik a legelső telepeseket szolgálták volna, ám az irányítás kikerült az emberek kezéből, majd bekövetkezett a kataklizma, amely kiirtotta a legtöbb telepest és elszigetelte a Marsot a Földtől. A háziállatok gyorsan mutálódni kezdtek és agresszívvé váltak, a vörös bolygó zord körülményei miatt különböző védelmi mechanizmusokat fejlesztettek ki, így méreggel, álcázással vagy nyers erővel veszik fel a harcot a területükre betolakodókkal. A Spiders most mutatott néhány fotót ezekről a teremtményekről: 

A The Technomancerben valamikor 2016 elejétől ismerkedhetünk meg ezekkel a veszedelmes vadállatokkal, PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)